Gå til hovedindhold

Årets læreplads 2024 på UCH

9. oktober 2024
Årets læreplads 2024 på UCH

Det var 4 stolte mestre og en meget glad elev der i dag fik overrakt blomster og diplom for at blive kåret som årets læreplads fra UCH. Overrækkelsen fandt sted i bageriet i Outrup.

Konditor Bageren i Outrup, drevet af søskendeflokken Bo, Dan, Per og Pia, har vundet den prestigefyldte pris som Årets Læreplads 2024. Denne anerkendelse er et bevis på deres enestående engagement i at skabe et inkluderende og fagligt inspirerende læringsmiljø for deres lærling.

Hvorfor Konditor Bageren i Outrup vandt:

Faglig udvikling: Konditor Bageren i Outrup har skabt en platform, hvor lærlinge kan udforske og udvikle deres kreative ideer. En af lærlingene har udviklet både brød og kager, der nu sælges i butikken, herunder den populære “voksenkage”, som indeholder Bailys cream.

De støtter op om deres lærlinges mulighed for at deltage i spændende arrangementer og konkurrencer, som DM i Skills.

Inkluderende arbejdsmiljø: Konditor Bageren i Outrup er kendt for at være et sted med plads til alle. De har ansatte fra forskellige baggrunde, herunder folk med udfordringer, flexjobbere og pensionister. Dette skaber et rigt og mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte.

Kollegialt og socialt fællesskab: Udover det faglige, er der også et stærkt socialt fællesskab hos Konditor Bageren i Outrup. Medarbejderne mødes ofte efter arbejde for at deltage i sociale aktiviteter som at pynte butikken, tage ud at spise eller se speedwayløb. Denne stærke kollegiale støtte er med til at skabe et positivt og motiverende arbejdsmiljø.

Ledelse og vejledning: Ledelsen hos Konditor Bageren i Outrup er fleksibel og støttende, hvilket giver lærlingene mulighed for at lære og udvikle sig i deres eget tempo. De har ikke en fastlagt plan, men tilpasser sig lærlingenes behov og ønsker, hvilket på det sidste har resulteret i succesfulde projekter som udviklingen af surdejsbrød.

Denne pris er en anerkendelse af Konditor Bageren i Outrups dedikation til at skabe et læringsmiljø, hvor kreativitet, inklusion og fællesskab er i højsædet. Vi ønsker dem et stort tillykke med den velfortjente titel som Årets Læreplads 2024!

Konditorbageren i Outrup er indstillet til prisen af deres lærling Heidi Van Vliet, og er nu gået videre i den landsdækkende konkurrence.