Gå til hovedindhold

Om uch

Sammen om en bæredygtig fremtid

UCH er en dynamisk og ambitiøs uddannelsesinstitution, hvor vi tager del i at forme en bæredygtig fremtid sammen – ikke kun for vores elever, kursister og medarbejdere, men også for samfundet som helhed. Vi bor på fire lokationer i Holstebro, og har omkring 9.000 elever og kursister og 350 dedikerede medarbejdere.

Vi tilbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser (EUD/EUX), 10. klasse, de gymnasiale uddannelser HHX og HTX samt en omfattende række af kurser.

Derudover har vi tilknyttet UCH kollegiet, og det er muligt at kombinere din uddannelse med Holstebro Elitesport eller Team Danmark.

Hos UCH er vi passionerede omkring at give vores elever og medarbejdere enestående muligheder for vækst og udvikling. Vi tror på, at vi alle har potentialet til at skabe betydningsfulde forandringer og gøre en positiv forskel i verden.

UNESCO Verdensmålsskole

UCH er UNESCO Verdensmålsskole.
Det betyder, at vi forpligter os på at integrere Verdensmålene i undervisningen og skolens aktiviteter, så eleverne bliver bevidste om deres rolle i at opnå en bæredygtig fremtid.

Bæredygtighed er vores kurs: Udforsk vores visionære Strategi 2025

Gennem stærke partnerskaber og synergi på tværs gennemfører og udvikler UCH uddannelser, hvor den enkelte udfolder sine potentialer til gavn for en fælles bæredygtig fremtid.

Sådan lyder visionen, der er ligger til grund for UCH’s strategi 2025: Sammen om en bæredygtig fremtid.

UCH arbejder ud fra et værdierne:

 • faglighed
 • fællesskab
 • nytænkning

Og i samspil med vores mission om at tilbyde en mangfoldighed af uddannelser, hvor vi danner og uddanner med faglighed og foretagsomhed til erhvervsliv, videreuddannelse og samfund, skaber værdierne og fundamentet for vores Strategi 2025.

Strategi 2025: Sammen om en bæredygtig fremtid konkretiseres af tre strategiske indsatsområder:

 • Flere vælger uddannelse på UCH
 • FN’s verdensmål i undervisningen
 • Udvikling gennem samarbejde og partnerskaber

På UCH arbejder hver uddannelse og afdeling ind i de tre indsatsområder, som skaber rammen for, at vi som organisation og uddannelsesinstitution kan arbejde for, at vi sammen med elever, virksomheder og samfundet kan skabe en bæredygtig fremtid.

Generel info

Uddannelsescenter Holstebro har et elektronisk fakturasystem. Det betyder, at vi kun modtager fakturaer/kreditnotaer elektronisk. Her følger vi loven om offentlige betalinger. Modtager vi en papirfaktura, er vi nødt til at sende den retur uden at behandle den.

For at vi kan modtage en faktura elektronisk, skal du skrive skolens EAN-nummer på fakturaen. EAN-nummeret er: 5798 000558991 – CVR nr.: 28 31 12 57.

Med ca. 2000 daglige personer på UCH, bliver der lavet rigtig meget mad på UCH og vores kantiner er på mange måder det naturlige omdrejningspunkt for mange ansatte, kursister og elevers hverdag på skolen.

 • Hovedkøkkenet – Nr. Boulevard
 • Spisesalen på Skolehjemmet
 • Kantinen Døesvej 76
 • Midtpunktet Døesvej 70
 • Kantinen Vald Poulsens Vej 2
 • Kantinen Bastrupgårdvej 5

Den mad vi tilbyder laves ud fra “Kostpolitik på UCH”, hvor vi planlægger ud fra sundhedsstyrelsens officielle anbefalinger i de 7 kostråd og samtidig tager vi Y-tallerkenmodellen ind både visuelt og i praksis.

Alt produktion af mad foregår i hovedkøkkenet og leveres rundt til de forskellige kantiner. Har du behov for diæter/specialkost fx Gluten- og laktosefri, vegansk eller vegetarisk, så tag fat i køkken/kantine personalet, som også kan oplyse om allergener.

Læs kostpolitikken

På UCH gennemfører og deltager vi i en række forskellige projekter inden for aktuelle undervisnings- og uddannelsesområder.

Få et overblik over vores projekter her