Gå til hovedindhold

Handelselever nomineret til EUX Biz Cup

7. december 2023

Handelselever nomineret til EUX Biz Cup

Stort tillykke til fire af vores fremragende elever fra EUX Business – Johanne, Emma, Senem, og Nikoline – der er blevet nomineret til årets EUX Biz Cup, et anerkendt og prestigefyldt konkurrenceforum inden for handelsuddannelse.

Disse fire ambitiøse og talentfulde studerende har formået at fange juryens opmærksomhed og anerkendelse gennem deres innovative forslag, som adresserer, hvordan virksomheden Pleasant kan øge deres digitale omsætning. Dette er ikke kun et bevis på deres imponerende kreativitet og ihærdighed, men også på deres evne til at anvende deres uddannelse til at løse reelle udfordringer i erhvervslivet.

Dette år byder på en særlig spænding, da UCH’s elever vandt EUX Biz Cup sidste år. Med denne nominering står vi over for en mulig back-to-back triumf, hvilket yderligere cementerer vores skoles position som et førende center for handelsuddannelse. Vi ser frem til at støtte Johanne, Emma, Senem, og Nikoline, når de den 15. februar deltager i den endelige konkurrence på Børsen i København.

For yderligere information om EUX Biz Cup, herunder detaljer om konkurrencen og opdateringer, opfordres interesserede til at besøge euxbizcup.dk.