Gå til hovedindhold

Innovationsmesse 2023

16. oktober 2023
Innovationsmesse 2023 på Business

I sidste uge afholdte grundforløbselever fra Business Innovationsmesse. En dag hvor elever havde forberedt flotte stande med deres ideer, og stod klar til at præsentere og fremlægge for de seks dommere.

Dommerne, eller “løverne”, bestod af Rasmus Kelman Burgdorf fra Viden om data, Mette Ovensen fra Holstebro Handelsstandsforening, Mads Nørgaard Jensen fra Bare Smil, Hanne Malmberg fra LEGO Group, Maj Britt Rosenmeyer Olsen fra Holstebro Udvikling og UCH’s direktør Nanna Seidelin.

Elevernes ideer tog også udgangspunkt i de 17 verdensmål, og det var inspirerende at høre om både genbrug og mindre forbrug, rent vand og bæredygtig energi. Alle grupper havde tænkt ud af boksen, men tre grupper blev udvalgt til finalen.

Her skulle grupperne skulle pitche deres ideer for dommerne, og det var “Waterwave”-gruppen, som fik en flot og fortjent førsteplads. Gruppen havde lavet et produkt ud fra flere verdensmål, og som skulle sikre forbrugeren at drikke rent vand uanset, hvor i verden man befinder sig.

Vi vil gerne takke de seks “løver” for at deltage og være nysgerrige på elevernes ideer – og selvfølgelig tak til alle elever, som gjorde dagen spændende og interessant at være med til. Derudover vil vi også gerne takke de flotte præmier, som var sponsoreret af HK til både første, anden og tredje pladsen.