Gå til hovedindhold

UCH inviterer til Åbent Hus

26. januar 2023

Er du uddannelsessøgende? Så inviteres du til Åbent Hus på Uddannelsescenter Holstebro d. 4. februar kl. 10-13.

Skal du vælge en HHX, HTX, en erhvervsuddannelse eller skal du bruge et år i 10. klasse? Det kan være svært at vælge, hvilken retning man skal gå, når der skal tages et valg om ungdomsuddannelse. Derfor inviterer UCH til Åbent Hus, hvor alle vores uddannelser inviterer indenfor til en dag, hvor du kan få et indblik i, hvordan det er at studere på UCH.

Studerende og undervisere står klar til at give en rundvisning, så du kan få fornemmelsen af vores studiemiljø, og se de moderne undervisningslokaler, laboratorier, værksteder og kreative rum. Desuden vil de stå klar til at svare på spørgsmål om optagelse, studievilkår og fremtidsmuligheder.

Særligt fokus på bæredygtighed

UCH er netop blevet udnævnt som UNESCO Verdensmålsskole. Det betyder, at UCH er forpligtet til at inkorporere læring om verdensmål og fremtidens bæredygtige udvikling i vores undervisning.

Til Åbent Hus kan du få et indblik i, hvordan du på UCH kan styrke din faglige profil med viden og fokus på bæredygtighed. Du kan blandt andet høre mere om studieretningerne Grøn Teknologi (HTX) og Grøn Økonomi (HHX), hvor hele studieretningen er tilrettelagt efter at indtænke bæredygtighed i undervisningen.

Derudover inviterer mekanikerne på den helt store fremvisning af de nyeste elbiler, hvor 12 lokale bilforhandlere, faglærere og elever er klar til en snak om fremtidens biler og fremtiden indenfor bilbranchen.

Hvad interesserer du dig for?

Så stil dig selv spørgsmålet – hvad interesserer du dig for? Og kom til Åbent Hus på UCH og bliv afklaret om dit uddannelsesvalg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til at vores campus og give en unik mulighed for at opleve, hvad det vil sige at studere på UCH.