Gå til hovedindhold

UCH Nomineret til Årets Tekniske Uddannelse ved Auto Awards 2023

23. oktober 2023

UCH er stolte af, at vi er blevet nomineret til autobranchens prisuddeling, Auto Awards 2023 for årets tekniske uddannelse.

Det er aktiviteten ’Dæk, Røg og Bundgas’, som er en del af vores Sommercamp, hvor vi arrangerer sommerferieaktiviteter for folkeskoleelever, der har sikret os nomineringen.

Sommercampen har til formål at engagere og inspirere de unge i deres uddannelsesvalg på en sjov og inddragende måde, hvor deltagerne i den første uge af skolernes sommerferie deltager på forskellige aktiviteter – heriblandt ‘Den store bagedyst’, ‘Masterchef’, ‘Stormester’ og ‘Dæk, røg og bundgas’.

Og særligt Dæk, Røg og Bundgas har været et trækplaster hos unge med interesse for fart over feltet og mekanik.

Når man deltager i Dæk, Røg og Bundgas bliver man en del af omgivelserne på personmekanikeruddannelsen på UCH og får til opgave at sætte gokarts i stand til at køre race, hvilket uden tvivl har været en succes.

Aktiviteten har været en af de mest besøgte til sommercampen og er altid præget af godt humør og engagerede unge, der får en uforglemmelig start på sommerferien.

Sommercamp er en del af et projekt, som UCH samarbejder med Holstebro Kommune og Social- og Sundhedsskolen om.

Prisuddeling og afstemning

Det er en bemærkelsesværdig anerkendelse, da den kommer fra en meget kompetent jury. UCH er beærede over at blive sat side om side med nogle af de mest fremragende aktører inden for bil- og autobranchen.

For de interesserede kan jurypanelet ses her: autoawards.dk/jurypanelet/

Prisuddelingen finder sted i Cirkusbygningen i København den 21. november 2023, og vi ser frem til en festlig aften med rød løber.

Vi opfordrer alle til at deltage i afstemningen, der løber frem til den 19. november 2023 kl. 12.00.

Vi takker alle, der har bidraget til denne nominering og ser frem til at gentage succesen næste sommer.