Gå til hovedindhold

UCH vinder stort udbud om levering af kørekort til værnepligtige

30. november 2023
UCH vinder stort udbud om levering af kørekort til værnepligtige

Når værnepligtige fra Holstebro og Skive Kaserne, samt Beredskabsstyrelsen i Herning, fremover skal tage deres kørekort bliver det UCH, der kommer til at stå for undervisningen. Det står klart, eftersom UCH har vundet udbuddet om at levere kørekort til forsvaret for en samlet værdi på 28 mio.

Over de næste fire år vil UCH levere køreundervisning til omkring 1800 værnepligtige, der kan se frem til at tage kørekort til personbiler, varebiler, store og små lastbiler, bus og påhængskøretøj.

Det kommende samarbejde mellem UCH og Forsvaret markerer en vigtig milepæl for UCH og forstærker vores position, som en af de førende uddannelsesinstitutioner på transport og logistik-området. UCH leverer i dag køreundervisning til Forsvaret i Holstebro og Skive, hvilket der, med den nye aftale bliver forlænget i en ny 4-årig periode og fremadrettet også vil inkludere Beredskabsstyrelsen i Herning.

”Jeg er utrolig glad for at UCH bliver betroet denne vigtige opgave. Vi ser frem til at kunne bidrage til kompetenceudviklingen af vores værnepligtige og ser frem til at frugtbart samarbejde med Forsvaret og Beredskabsstyrelsen,” siger Uddannelseschef på UCH, Jan Lillelund.

”Det vundne udbud er et bevis på UCH’s ekspertise og pålidelighed inden for uddannelsessektoren, og vi er forpligtet til at levere en uddannelse af høj kvalitet, der opfylder kravene fra vores nationale forsvar og beredskab,” tilføjer Jan Lillelund.