Gå til hovedindhold

Brobygning: Mekaniker, chauffør og lager

Ta’ styringen eller få hænderne i motoren!

Har du sans for at fejlfinde, og få en død motor til at spinde? Eller kan du se dig selv i en lastbil, måske styre en kran, eller drømmer du om at køre gaffeltruck og styre et lager fra din computer? 

På brobygning som mekaniker, chauffør og lager får du mulighed for at afprøve dine evner inden for mekanik, lagerarbejde og som chauffør sammen med andre unge. Vi kan love dig nogle spændende dage, hvor du ikke kommer til at sidde stille!

Når du deltager på brobygning på Mekaniker, chauffør og lager får du indblik i en branche, som er kendetegnet ved frihed og fællesskab. Vi har en venskabelig omgangstone, og sammen skaber vi, på både uddannelsen og lærepladserne, rammerne for at stærke venskaber trives. 

Mekaniker 
Du kommer til at få indblik i, hvordan biler er skruet sammen, og du kommer garanteret hjem med sorte fingre, efter du har rodet med både motor, bremser og strøm på en praktisk og inspirerende måde.  

Chauffør 
Du får indblik i at arbejde som chauffør. Du kommer til at køre en lastbil med gods på en lukket øvelsesbane – Hvis vi har en kranbil ledig, vil der være mulighed for at prøve at betjene den. 

Lager 
Du får et indblik i logistikoperatørens arbejde ved at udføre praktiske opgaver. Du får forklaret principperne omkring opbygning af en lagerreol samt, hvad der er fremtidens lagerarbejde. Varerne skal pakkes og gøres klar til forsendelse. Til det praktiske arbejde anvender du forskellige emballeringsmaskiner, og dine evner til at føre en truck skal naturligvis afprøves. Her stiller vi forskellige baner op. Glæd dig! 

Vi glæder os til et par spændende og udfordrende dage med dig, hvor undervisere og elever vil give dig indblik i de forskellige muligheder, der er for uddannelse inden for transport og logistik. 

Dag 1 skal du være i transportafdelingen
Dag 2 skal du i mekanikerafdelingen
Dag 3 skal du være i mekanikerafdelingen, hvis du får et tre-dages forløb. 

 Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder. 

 Praktisk information: 

Adresse  UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro – Kantinen 
Mødetid  2-dages forløb
Mandag og tirsdag kl. 8.00 – 13.50

3-dages forløb
Onsdag og torsdag kl. 8.00 – 13.50 samt fredag kl. 8.00 – 12.30 

Transport  Se mere på midttrafik.dk
Sygdom   I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres om evt. fravær 
Kantine  Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine 
Påklædning  Tag noget praktisk tøj på, som må blive beskidt. Sikkerhedssko udlånes og skal bruges, da du ellers ikke kan/må være i værkstedet.