Gå til hovedindhold
Kok flamberer mad i rødvin

Fødevare event 2023

onsdag d. 4. oktober på UCH
En dag med inspiration fra fødevarebranchen!

Sæt kryds onsdag d. 4. oktober 2023 – vi, på UCH, afholder et kæmpe event for fødevareområderne: bagere, ernæringsassistenter, kokke og slagtere. Det gør vi sammen med vores leverandører og samarbejdspartnere – og vi har sammensat et rigtig spændende program for dagen!

Vi har fornøjelsen af at invitere dig, dine kollegaer og ansatte til en spændende eftermiddag med masser af inspiration og nye input. Du vil opleve en messestemning, hvor du kan få spændende nyheder fra din egen branche, men også fra andre områder inden for fødevareområdet.

Mød din virksomheds kommende elev. Vi har omkring 30 elever der endnu ikke har fået læreplads. Eleverne er igang med grundforløb 1 og klar til sommeren 24′, og eleverne fra grundforløb 2 er klar til at starte til januar 24′. Der afvikles læreplads-speedate hvor din virksomhed har mulighed for at tale med flere kommende elever.

Der er også mulighed for at lære mere om lærepladsgaranti, Ny Mesterlære og generelt om vores Fødevareuddannelser hos de ansatte fra virksomhedsservice.

Eventet afholdes fra kl. 14.00 til 18.00, og du kan parkere ved vores røde hovedbygning på Døesvej 70, 7500 Holstebro. Vores elever på grundforløbet fremstiller forskellige smagsprøver på spændende sandwicher. Hvis du har brug for hjælp til rundvisning, kan du møde op ved auditoriet, hvor det vil være muligt at få guidning af vores grundforløbselever.

Du kan tilmelde dig til arrangementet i nedenstående tilmeldingsformular.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig, dine ansatte og dine kolleger!

Tilmeld dig her!

Du kan tilmelde dig og dine medarbejdere i nedenstående tilmeldingsformular.

Fødevare-event 2023Jeres branche