Gå til hovedindhold
Kokkeunderviser viser elev hvordan man skære grønt

Introkursus: Fødevarer

Ta’ dine smagsoplevelser til næste niveau!

Vælger du at tage dit introkursus på Fødevarer, vil du komme til at arbejde med årstidens råvarer på en professionel måde med bæredygtighed og fødevaresikkerhed i fokus.

Indholdet af introkurset afhænger meget af årstid og sæson, og vi sikrer, at du får det bedste udbytte af dagene i forhold til de aktuelle råvarer.

Dagene byder på afprøvning og undersøgelser af flere forskellige arbejdsmetoder fra de forskellige fødevareuddannelserne – slagter, gastronom, ernæringsassisten og bager. Du vil få rundvisning og møde de forskellige fagelever, så du kan høre, hvordan deres dagligdag ser ud.

Du bliver præsenteret for nogle af de mange muligheder, der findes, når man tager en erhvervsuddannelse f.eks. EUX, hvor man både tager en erhvervsuddannelse og gymnasial uddannelse samtidig.

Tilmelding til introkursus foregår via din UU-vejleder. 

Praktisk information: 

Adresse  UCH, den røde indgang, Døesvej 70 – Auditoriet 
Mødetid  Begge dage kl. 8.15 – 13.50
I uge 16 2023 dog kl. 9.00 – 13.50 
Transport  Bybus nr. 1 – se mere på www.midttrafik.dk 
Sygdom  I tilfælde af sygdom skal du give besked til både din egen skole og til UCH på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00.  
Kantine  Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine 
Påklædning  Du får udleveret fodtøj og en T-shirt, som du skal arbejde i, når du er i praktiklokalerne. Det er en god ide at have praktisk tøj på, selv om du får udleveret noget her.
Når du er i Praktiklokalerne må du ikke have ringe, armbånd eller neglelak på. Synlige piercinger accepteres. Hvis du har øreringe på, skal det være stiks eller meget små ringe, der smyger sig om øreflippen.