Gå til hovedindhold
4 HTX elver arbejder på gangen og smiler

Introkursus: HTX

Når teorien omsættes til praksis i værksteder eller laboratorier!

Vi tror på, at man lærer bedst, når man ikke bare sidder passiv foran tavlen, men får mulighed for at deltage aktivt og selv får lov at styre processen gennem planlægning og samarbejde.

Overskriften på HTX introkurset er  ”Sound – at tænke med øret”, hvor vi bringer science, teknologi og kommunikation med lyd i centrum. Du kommer til at opleve vores aktive undervisningsform og får selv fingrene i tingene, når du skal skabe lyd i laboratoriet, designe en højttaler til smartphone og arbejde med lyd i forskellige fag. Du får også indblik i hverdagen, når nuværende elever fortæller om deres dagligdag på HTX.

Introkurset på HTX giver dig et indblik i, hvordan vi arbejder, og hvilke forskellige fag og studieretninger du kan vælge imellem. Du får også mulighed for at opleve det sociale sammenhold, og elevernes hverdag.

Vores vejledere, undervisere, ledere og elever står klar til at snakke med dig om dine ønsker og drømme for fremtiden. Måske vil du være ingeniør, læge, folkeskolelærer, laborant, biolog, astrofysiker, pædagog, fysioterapeut, gymnasielærer, teknisk tegner, arkitekt, datamatiker, officer, pilot, politibetjent eller psykolog? HTX kan åbne døre til det hele.

Tilmelding til et introduktionskursus foregår via din UU-vejleder.

Adresse  HTX, UCH, Døesvej 70, Holstebro, Gammel Torv HTX
Mødetid  Hver dag kl. 8.15 – 13.50
I uge 16 2023 dog kl. 9.00 – 13.50 
Transport  Bybus nr. 1 – se mere på www.midttrafik.dk 
Sygdom  Skulle du være så uheldig at blive syg på en af kursusdagene, skal du ringe på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00.  
Kantine  Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine