Gå til hovedindhold
4 HTX elver arbejder på gangen og smiler

Introkursus: HTX

Teori forbliver aldrig bare teori, men omsættes til praksis i enten værkstedet eller laboratoriet!

Vi tror på, at man lærer bedst, når man ikke bare sidder passivt foran tavlen, men får mulighed for at deltage aktivt og selv får lov at styre processen gennem planlægning og samarbejde. 

På introkurset vil du deltage i projektet ”Sound – at tænke med øret”, hvor vi bringer science, teknologi og kommunikation med lyd i centrum. Du kommer til at opleve vores aktive undervisningsform og får selv fingrene i tingene, når du skal skabe lyd i laboratoriet, designe en smartphone-holder og skrive din egen rap. Du får også indblik i hverdagen for nuværende elever, hvor de vil fortælle om deres dagligdag på HTX.  

Brobygning på HTX giver dig et indblik i, hvordan vi arbejder, hvilke forskellige studieretninger du kan vælge imellem, og hvordan det faglige niveau er. Du får også mulighed for at opleve det sociale sammenhold, og hvordan elevernes hverdag ser ud. Vores vejledere, undervisere, ledere og elever er også klar til at snakke med dig om dine ønsker og drømme for fremtiden. Måske vil du være ingeniør, læge, laborant, biolog, astrofysiker, fysioterapeut, lærer, teknisk tegner, arkitekt, datamatiker, officer, pilot, politibetjent eller psykolog? Htx kan åbne døre til det hele, og for de mere eventyrlystne tilbyder vi endda US Science-linjen, hvor du i 2.g kommer på et udlandsophold i USA, hvor du skal studere to måneder i San Francisco. 

Tilmelding til et intro-/brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder. 

Adresse  HTX, UCH, den røde indgang, Døesvej 70, Holstebro – Auditoriet 
Mødetid  Hver dag kl. 8.15 – 13.50
I uge 16 2023 dog kl. 9.00 – 13.50 
Transport  Bybus nr. 1 – se mere på www.midttrafik.dk 
Sygdom  Skulle du være så uheldig at blive syg på en af kursusdagene, skal du ringe på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00.  
Kantine  Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine