Gå til hovedindhold
Mekanikerdrenge arbejder under bil

Introkursus: Mekaniker, chauffør og lager

Besøg os hvis du har benzin i blodet og hænderne skruet godt på!

Hos Transport huser vi forskellige uddannelser som f.eks. chauffør og mekanikeruddannelsen. Du kan derfor få indblik i de mange værksteder og kravlegårde. 

Den ene dag skal du være i mekanikerafdelingen, hvor du skal skille ad, justere og måle på en benzinmotor. Du får altså mulighed for at afprøve dine tekniske evner i værkstedet.

Den anden dag foregår hos transportafdelingen, hvor du får kendskab og viden om logistikforløb, og hvad man rent faktisk laver som lager- og logistikoperatør. Du skal pakke varer til forsendelse, holde styr på fragtbreve m.m. Når du har prøvet dine talenter af med indpakning af varer, tager vi sikkerhedssko og gule veste på og så skal dine talenter testes i de rigtige køretøjer på et lukket område.  

Vi håber, du i løbet af intro-dagene bliver meget klogere på, hvad de forskellige uddannelser kræver og indeholder, og vi glæder os til at se dig på Bastrupgårdvej. 

 Tilmelding til introkursus foregår via din UU-vejleder. 

Praktisk information: 

Adresse  UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro – Kantinen 
Mødetid  Begge dage kl. 8.15 – 13.50
I uge 16 2023 dog kl. 9.00 – 13.50 
Transport  Bybus nr. 5 – se mere på www.midttrafik.dk 
Sygdom   I tilfælde af sygdom skal du give besked til både din egen skole og til UCH på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00.  
Kantine  Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine 
Påklædning  Tag noget praktisk tøj på, som må blive beskidt. Sikkerhedssko udlånes og skal bruges, da du ellers ikke kan/må være i værkstedet