Gå til hovedindhold

Åbent hus

& orienteringsaften

Vi glæder os til at se dig til:

Orienteringsaften gymnasier: 1. februar, kl. 17.45-18.30
Åbent Hus: 3. februar, kl. 10.00-13.00

Vi er glade for at kunne invitere dig til at udforske de spændende muligheder, som vi tilbyder på UCH. Åbent hus og orienteringsaftener er din unikke chance for at få et dybdegående indblik i, hvad vores uddannelser har at byde på, og hvordan de kan passe sig til dine interesser.

Du får mulighed for at møde nuværende elever, undervisere og studievejleder, som gerne deler deres viden og erfaringer med dig. Du kan få rundvisning på de forskellige adresser på UCH, udforske vores mange faciliteter  og stille alle de spørgsmål, du måtte have om vores uddannelser, studiemiljø og karrieremuligheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at træffe den rette beslutning om din uddannelsesvej. Uanset om du drømmer om at forfølge en akademisk karriere, erhverve praktiske færdigheder eller udforske nye interesser, har vi noget for enhver smag.

Gymnasier på UCH

Besøg HHX, HTX eller lær mere om EUX!
HHX

Fra klasseværelset til virksomhedsbesøg og fede studieture: Forstå verden – oplev verden! HHX er en moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfund, økonomi, kultur – alt sammen set i et internationalt perspektiv. På vores gymnasie vil du også få muligheden for at komme helt tæt på erhvervslivet og generelt alle dele af samfundet. Vi tilbyder mange forskellige spændende studieretninger, så der er noget til enhver smag!

Åbent Hus:
Program kommer.
Døesvej 76

Orienteringsaften:
1. februar 2024
kl. 17.45-18.30
Døesvej 76, Auditoriet

 

HTX

En spændende fremtid i sigte! HTX er en moderne gymnasial uddannelse med fokus på at designe kommunikative og teknologiske løsninger på virkelige problemer – alt sammen i et bæredygtigt perspektiv. Undervisningen tager udgangspunkt i en praksisorienteret tilgang med virkelighedsnære problemstillinger, som du får lov til at løse sammen med dine klassekammerater i vores mange veludstyrede værksteds- og laboratoriefaciliteter.

Åbent Hus:
Program kommer.
Døesvej 70

Orienteringsaften:
1. februar 2024
kl. 17.45-18.30
Døesvej 76, Auditoriet

EUX

Vi tilbyder EUX-retningen på flere af vores erhvervsuddannelser. Med en EUX kombinerer du det bedste fra både en gymnasial- og erhvervsuddannelse, og vil derfor til sidst stå med et svendebrev og en studenterhue. Du kan f.eks. blive tømrer, elektriker, gastronom, personvognsmekaniker eller tage en uddannelse indenfor kontor. Du kan med din studentereksamen også vælge at læse en videregående uddannelse f.eks. som bygningskonstruktør, markedsføringsøkonom, maskinmester eller ingeniør.

Åbent Hus:
Program kommer.

Erhvervsuddannelser til alle!

Vi huser mange forskellige uddannelser – alt fra teknologi til handel og mekaniker til bager. Du kan læse mere om dagens program for hver afdeling herunder, og du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge flere forskellige uddannelser!

Program kommer.

Program kommer.

Program kommer.

Program kommer.

Program kommer.

step10 elever smiler og kigger ind i kameraet
10.klasse på UCH

Et år med afklaring og masser af gode oplevelser!

Besøg UCH’s 10. klasse på Døesvej 76. Vi har forskellige linjer, som forbereder dig og gør dig klar til uddannelsesvalg – men bare rolig! Imens du bestemmer dig, sørger vi selvfølgelig også for, du har det sjovt imens.

Fællesoplæg
kl. 10.15, 11.00 & 11.45
Lokale S7, Døesvej 76, STEP10
Mulighed for spørgerunde til underviser og elever

Åbent hus for alle

Du har fået studenterhuen. Du er på dit første, anden eller tredje sabbatår. Men hvad skal du derefter?

Mange studenter har fået øjnene op for mulighederne for at lære et håndværk. Om det er som tømrer, mekaniker eller inden for digital handel er op til dig – mulighederne er mange, og du kan blive meget klogere til Åbent hus.

Læs mere om EUD for studenter her.

På UCH er der elever fra flere stadier i livet, og vores klasser på erhvervsuddannelserne favner bred. Her finder du både elever direkte fra folkeskolen til elever, som allerede har været ude på arbejdsmarkedet, og nu er tilbage på skolebænken for at lære endnu mere.

Det kan være, at du er klar på springe ud i noget nyt, er ufaglært og vil tage en uddannelse – Uanset situation så tøv ikke med at besøge 0s til Åbent hus, og lær mere om din muligheder!

Læs mere om EUD for voksne her.

Lad din nysgerrighed og lyst til læring guide dig på vejen mod succes. Uddannelse er nøglen til at udvikle dig personligt og fagligt, og det giver dig muligheden for at skabe en meningsfuld indvirkning i din branche. Så tøv ikke med at tage det næste skridt og invester i dig selv!

Læs mere om efteruddannelse på UCH her.

Du skal ikke være bange for at misse ud på den store dag, for du kan altid kontakte os og booke et besøg. Du skal blot udfylde vores formular, og så vil vores studievejledere kontakte dig.

Book et besøg her.