Gå til hovedindhold

Årets læreplads 2023 på UCH

10. oktober 2023
Årets Læreplads 2023 på UCH er..

Færdselsstyrelsen i Holstebro! Kæmpe stort tillykke med nomineringen og jeres nye titel som Årets Læreplads på UCH.

Det var kontoreleverne, Annette, Louise og Mille, der havde indstillet Færdselsstyrelsen, og skrev derfor en flot og uddybende begrundelse til, hvorfor netop deres læreplads er den bedste. De beskrev bl.a.

“Der er stor fokus på læring, det kommer til udtryk ved at eleverne ikke indgår i normeringen og skal ikke færdiggøre et bestemt antal sager pr. dag. Der er derimod tid og mulighed for at dykke ned i sagerne eller noget fagligt, for at blive klogere (…) Der er plads til at være elev og der er ingen dumme spørgsmål, og det er meget betydningsfuldt som elev. Der er altid en kollega klar til at hjælpe hvis vi laver fejl eller har brug for sparring. Vi er ikke ’bare’ elever. Så der kommer ingen kedelige elevopgaver, vi er en del af hele teamet og er på lige fod med de andre ansatte (…) “

Mange lærlinge havde indstillet netop deres læreplads til kåringen, men det var kontoreleverne, med speciale i offentlig administration på Business, der skilte sig ud med deres nominering.

Jan Lillelund, uddannelseschef for Business, Teknologi og Transport, og Rene’ Tolderlund, uddannelsesleder for Business, tog derfor forbi Færdselsstyrelsen adresse i Holstebro med både diplom, blomster og begrundelsen hvorfor de i år vinder titel som Årets Læreplads på UCH.