Gå til hovedindhold
Underviser forklare noget til 3 elever

job & organisation

Vil du skabe rammerne for de unges fremtid?

Hos os vil du blive en del af et levende og energifyldt miljø, hvor teamwork og samarbejde blomstrer. Vi værdsætter mangfoldighed og inklusion, og vi opmuntrer vores medarbejdere til at udtrykke deres unikke talenter og idéer. Vi tror på, at innovation og kreativitet er afgørende for at forberede vores elever og kursister til at være fremtidens problemløsere.

Organisation

UCH’s cirka 350 medarbejdere yder hver dag deres bedste for at levere høj kvalitet i undervisningen til de 9000 elever og kursister, der hvert år er forbi UCH.

UCH består af to gymnasier, HHX og HTX, en række erhvervsuddannelser fordelt på 20 erhvervsuddannelser, 10. klasse og en bred palette af kurser og efteruddannelser.

Generel info

Som en offentlig uddannelsesinstitution under Undervisningsministeriet er vi forpligtet til at følge statens regler om offentligt opslag af ledige stillinger. Vi kan derfor ikke modtage uopfordrede ansøgninger.

Tilmeld dig vores jobagent og modtag en e-mail, når vi publicere nye stillinger.
Klik for at udfylde formular

Har du allerede søgt et job eller oprettet en jobagent, kan du logge ind her.

Læs seneste nyheder fra UCH her

På UCH arbejder vi systematisk med at sikre uddannelser af høj kvalitet.

Med udgangspunkt i nøgletal, undersøgelser og evalueringer på en række parametre, vurderer vi kvaliteten i uddannelserne og sætter ind med forbedringer, hvis der er områder, som ikke lever op til vores kvalitetsmål.

Læs mere

Information til dig, der er nuværende elev eller ansat på UCH. Du kan blandt andet finde vores studiehåndbøger og diverse logins.

Læs mere

UCH arbejder aktivt med at sikre et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Arbejdet bliver varetaget af UCH’s arbejdsmiljøorganisation, som består af et arbejdsmiljø udvalg samt arbejdsmiljøleder og -repræsentant for hvert område.

For spørgsmål til arbejdsmiljøet på UCH, er du velkommen til at kontakte Søren Bork Pedersen, hos UCH Sekretariatet